HER ER ÅRETS BØNDER: Disse bøndene er klar for å finne kjærligheten: (f.v) Frank Sigvaldsen, Janne Bakk Bull, Jørgen Heen Brovold, Tormod Bakke . Foto: Gerrick Robinson/Fotograf TiTT Melhuus/Haakon Lundkvist/MA Fotografene
HER ER ÅRETS BØNDER: Disse bøndene er klar for å finne kjærligheten: (f.v) Frank Sigvaldsen, Janne Bakk Bull, Jørgen Heen Brovold, Tormod Bakke . Foto: Gerrick Robinson/Fotograf TiTT Melhuus/Haakon Lundkvist/MA Fotografene

Kjent fjes blant årets Jakten på kjærligheten-bønder

En av årets Jakten-bønder har forsøkt å finne kjærligheten på TV før.

Den 19. sesongen av Jakten på kjærligheten kommer tilbake på skjermen høsten 2022. I fjor var det kun en av bøndene som fant kjærligheten med en av frierne, men tidligere i år ble det kjent at de hadde gått hver til sitt.

Selv om det gikk litt trått forrige sesongen, er programleder Gunhild Dahlberg like motivert som før til å hjelpe de nye bøndene.

– Jeg er så glad for at vi også i år kan hjelpe bønder med å finne kjærligheten. Å lage dette programmet føles like viktig hvert år, sier Dahlberg.

Er du på leting etter kjærligheten, og kunne tenke deg en smak av gårdslivet? Da kan du sende inn frierbrev her.

KLAR FOR NY SESONG: Programleder Gunhild Dahlberg gleder seg til å hjelpe nye bønder å finne kjærligheten. Foto: Espen Solli/TV 2
KLAR FOR NY SESONG: Programleder Gunhild Dahlberg gleder seg til å hjelpe nye bønder å finne kjærligheten. Foto: Espen Solli/TV 2

Programlederen gleder seg stort, og ser frem til å se kjærligheten blomstre blant bøndene og frierne. Forrige sesong kom hun frem til at det er født 14 Jakten-babyer gjennom de første 18 sesongene – og det har blitt til sammen 38 Jakten-par.

Les hvordan du kan sende frierbrev nederst i saken!

Dahlberg mener Jakten på kjærligheten skiller seg ut fra andre realityprogrammer, siden man ikke vinner bil eller penger, men potensielt den store kjærligheten.

– I «Jakten på kjærligheten» hjelper vi single med å finne noe ekte, og noe alle mennesker søker og trenger. Det er jeg så stolt av, og det er like magisk å følge denne reisen til deltagerne hvert år, sier programlederen.

Her er årets bønder

Jørgen Heen Brovold (29)

Gårdsdrift: Sauebonde

Bosted: Isfjorden i Møre og Romsdal

 Foto: Haakon Lundkvist
Foto: Haakon Lundkvist

Denne sprudlende gårdsgutten har et aktivt liv hvor det meste har falt på plass – utenom kjærligheten.

Brovold er den yngste bonden denne sesongen, og driver en gård i Isfjorden, et tettsted i Rauma. Han tok over familiegården i 2020, og kombinerer gårdslivet med jobb i hjemmesykepleien.

29-åringen ser på seg selv som en omtenksom mann som har masse kjærlighet for både dyr og mennesker. Derfor har han klare tanker om hva han leter etter i en potensiell kjæreste.

– Jeg ser etter en snill og god dame som er omtenksom, og som gjerne har interesse for natur og friluftsliv.

Brovold har en stor interesse for dans og teater, men elsker også å være ute i naturen. Hans drømmedestinasjon for eget bryllup er derfor på toppen av Romsdalsveggen.

Janne Bull Bakk (31)

Gårdsdrift: Hundehotell

Bosted: Melhus i Trøndelag

 Foto: Fotograf TiTT Melhuus
Foto: Fotograf TiTT Melhuus

Bull tok over gården til søsteren for rundt to år siden, og i fjor startet hun et hundehotell på egenhånd.

31-åringen er en energisk dame som er glad i fart og spenning. Hun liker å kjøre både snø- og vannscooter, og å hoppe i fallskjerm.

Hun bruker også mye tid sammen med sønnen på fire år, som hun har delt omsorg for.

Janne ser frem til å forhåpentligvis få brev fra noen snille og trivelige menn.

– Jeg ser etter en mann som er snill, ærlig og tillitsfull. En som er utadvendt, har humor og ikke tar seg selv så høytidelig. En «handyman» som det er tak i, hadde ikke vært feil, sier 31-åringen.

Frank Sigvaldsen (35)

Gårdsdrift: Ammekubonde

Bosted: Froland i Agder

 Foto: Gerrick Robinson
Foto: Gerrick Robinson

Sigvaldsen startet gårdsdrømmen for fire år siden, da han kjøpte tomten til gården. Han har siden bygd bolighus, fjøs og våningshus. På gården er det nå 50 ammekyr, høns og kaniner.

35-åringen er aktiv med flere prosjekter på gården, og trives godt ute med dyrene. Han har også fått seg en ny interesse, nemlig baking.

Frank ser på seg selv som en en raus person med morsomme påfunn. Det er sjeldent kjedelig rundt ham, og nå leter han etter en partner som er lik han selv på disse områdene.

– Jeg ser etter en dame som er snill, omtenksom, livlig og har humor. En som er hel ved.

Sigvaldsen jobber også i ambulansetjenesten de ukene han ikke har datteren. Han er en samfunnsengasjert mann, og sitter blant annet i Agder Bondelag sitt styre.

Tormod Bakke (61)

Gårdsdrift: Hestebonde

Bosted: Halden i Viken

 Foto: MA Fotografene
Foto: MA Fotografene

Bakke er en hestebonde fra Halden som kjøpte gården i 2011, men har alltid vært veldig aktiv i hestemiljøet. 61-åringen har levd et spennende liv, og har jobbet med alt fra skredder til barnehageonkel og rosenterapeut.

Dette er heller ikke første gangen Bakke har lett etter kjærligheten på TV. I 2020 var han med på «Jan Thomas søker drømmeprinsen» på TVNorge, men fant ikke lykken den gang.

Nå er han klar for et nytt kjærlighetseventyr i «Jakten på kjærligheten».

– Jeg er en veldig åpen person som ikke har noen spesielle preferanser. Jeg ser etter en livsglad mann. Jeg vil ikke ta sjansen på å gå glipp av noen flotte menn fordi de ikke passer inn i min boks, sier han.

Den spreke 61-åringen er full av kreativitet og energi til nye prosjekter på gården. Han er en sosial og omtenksom type som liker å ha besøk av både venner og familie.