Kid Rocks rehab-forvirring

Den amerikanske artisten Kid Rock (37) skjønner ikke hvorfor folk legger seg inn på avvenningsklinikker.

Sangeren, som tidligere var gift med Pamela Anderson, sier han aldri ville ha lagt seg inn til behandling om han skulle komme til å feste for hardt.

– Jeg skjønner ikke dette med behandlingssentre. Om det fungerer for folk så Gud velsigne dem. Folk har forskjellige personligheter. Noen tar seg en stripe kokain og begynner å selge TV-apparatene sine og gitaren sin og alt mulig annet. Andre folk gjør det, har det moro om kvelden og fortsetter som før.

Rock, som ble dømt til samfunnstjeneste etter et krangel på et spisested, og tidligere ble arrestert etter en slåsskamp i en strippeklubb, har innsett at personligheten hans forandrer seg når han drikker for mye.

– Jeg har vært på kurs to ganger for å lære meg å kontrollere sinnet mitt. Etter den første gangen sa dama til meg: «Kjære deg, du virker jo ikke sint i det hele tatt. Du ser ut til å være en virkelig snill fyr»: Og jeg sa: «Det er sånn jeg føler det også». Jeg tror at dommeren gjorde en feil da han ga meg en dom. Jeg tror han heller skulle ha sendt meg til Anonyme Alkoholikere fordi jeg har et drikkeproblem. Ingen av disse slåsskampene ville ha skjedd om jeg ikke hadde drukket, sier han til magasinet Q.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2