Katie Price bare spiller

Peter Andre har stemplet det nye forholdet til Katie Price som et eneste stort spill.

Sangeren – som får sin skilsmisse fra den britiske glamourmodellen avsluttet i løpet av de nærmeste uke – tror ikke på romansen hun har med kampsportstjernen Alex Reid er ekte og bare hevder de bruker hverandre.

– Kom igjen, de elsker ikke hverandre! Det er bare et spill, sier han.

Peter har fått kjærlighetsbrev fra Katie som han har tre barn med – Harvey (7), Junior (4) og Princess Taamii (2). Han sier at det beviser at hun ikke ferdig med ham, men han er bombesikker på at han ikke vil ha mer med henne å gjøre.

– Hun har presentert denne Alex-fyren for ungene våre, men hvis han er så viktig for henne, hvorfor sender hun meg tekstmeldinger fortsatt og sier at hun elsker meg!

– Jeg har lenge aldri sagt ordet «aldri». Jeg har sagt ting som «Det som har skjedd, har skjedd», men jeg aldri sagt «aldri». Men det sier jeg nå. Jeg vil aldri, noensinne gå tilbake til henne. Skaden har skjedd. Den var gjort da jeg dro, men siden har det skjedd enda mer skade, sier han til magasinet New!

Peter har også anklaget Katie for å hevde at familien hans aldri vil se Harvey igjen som har fotballspilleren Dwight Yorke som sin biologiske far.

– Katie sa i et intervju i forrige uke at familien min aldri vil se Harvey igjen, men, for å være ærlig, så skjønner jeg ikke hva hun snakker om. Kanskje hun sa det fordi hun trolig ikke vil ta med Harvey på en lang tur til Australia. Men min familie reiser hit hele tiden, så det er klart de vil møte ham! De elsker Harvey så mye og det ville knuse dem om de ikke fikk anledning til å møte ham, sier Peter Andre. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2