«Skal vi danse: all stars»

Kari Traa avslører bisart «Skal vi danse»-veddemål

«Skal vi danse»-deltakeren kom seg helskinnet gjennom lørdagens danseduell. Nå røper 48-åringen at hun har et veddemål med seg selv.

I helgen smalt høstens «Skal vi danse: all stars» i gang, der tidligere vinnere, finalister og publikumsfavoritter svingte seg over parketten på Fornebu.

Allerede under premieren av den 18. sesongen var nivået høyt. Dommerne lot seg begeistre over flere av stjernedeltakerne, og de serverte både åttere og niere.

Til forskjell fra tidligere år, måtte én kjendis ut av første sending. Etter at stemmene var talt opp for kvelden, var det Triana Iglesias (40) og Kari Traa (48) som måtte ut i danseduell. Sistnevnte trakk det lengste strået og fikk være med videre i konkurransen.

GIKK VIDERE: Tidligere freestylekjører Kari Traa og dansepartner Tom-Erik Nilsen danset tango under premieresendingen av «Skal vi danse: all stars». Duoen slo Triana Iglesias og makker Ole Thomas Hansen i lørdagens duell. Foto: Jan-Petter Dahl / TV 2
GIKK VIDERE: Tidligere freestylekjører Kari Traa og dansepartner Tom-Erik Nilsen danset tango under premieresendingen av «Skal vi danse: all stars». Duoen slo Triana Iglesias og makker Ole Thomas Hansen i lørdagens duell. Foto: Jan-Petter Dahl / TV 2

– Deilig å danse duell

TV 2 møtte en ekstatisk Traa i etterkant av lørdagens sending. 48-åringen uttrykte at hun var fornøyd med innsatsen under duellen.

– Jeg har aldri vært i duell før. Det var faktisk utrolig deilig å danse duell der man kan gi alt. Og så følte jeg at dansen satt bedre, og at jeg kunne leve meg litt mer inn i det, sier hun, og legger til:

– Det er alltid kjipt å ha dårligst poeng, men jeg var ikke nervøs eller noen ting.

Se Kari Traa røpe sitt oppsiktsvekkende Skal vi danse-veddemål i videoen øverst i saken.

Laget veddemål

Den tidligere kulekjøreren er nederst på oddslisten blant Skal vi danse-deltakerne, men kommer med en lovnad i tilfelle hun skulle gå til topps i konkurransen.

– Vet du hva, hvis jeg har den dårligste oddsen til å vinne av alle, så har jeg tenkt at hvis jeg vinner og kommer til finalen, så skal jeg fader meg kjøre el-sparkesykkel hjem til Voss i november. Det blir litt lading og overnatting på veien. Det er sikkert snø, men den skal jeg ta, utbryter hun lattermildt.

– Det skjer faktisk?

– Hvis det skjer, så må jeg gjøre det. Men det er litt frem i tid da, legger hun til.

Traa deler videre at hun har hatt kneplager i det siste, men at hun er klar til å gyve løs på dansetreningen fremover.

– Nå har jeg ikke vondt i knærne – jeg har slitt litt med dem de siste ukene, men nå er det ganske bra. Så er det quickstep neste gang, og den er kjekk.

Blir hett i salen under intim dans

Se Skal vi danse: all stars lørdager klokken 19.30 på TV 2 og TV 2 Play.