Justin Bieber har hatt alvorlige helseproblemer de siste året. Her er han fotografert på The Metropolitan Museum of Arts veldedighetsgalla i 2021.
Justin Bieber har hatt alvorlige helseproblemer de siste året. Her er han fotografert på The Metropolitan Museum of Arts veldedighetsgalla i 2021. Foto: Evan Agostini /NTB

Justin Bieber ankom med drypp-stativ

Justin Bieber, som skal spille i Trondheim på søndag, ankom i dag Danmark tilkoblet et drypp-stativ. Han har tidligere i år vært åpen om helseproblemer.

Justin Bieber ankom Billund lufthavn i Danmark onsdag tilkoblet et drypp-stativ, skriver danske Ekstrabladet. De viser flere bilder av verdensstjernen som går ut av flyet med dryppstativet ved siden av seg, ledsaget av et stort crew. Bieber ankom med privatfly fra Italia, der han nylig spilte på Lucca sommerfestival.

Konserten i Italia var den første siden Bieber gikk ut med at han er rammet av Ramsay-Hunt syndrom, som har gjort ham lam i halve ansiktet. Det har vært spekulert i om han i det hele tatt kom til å stille på Smukfest i Danmark, etter at flere planlagte konserter i USA ble avlyst.

Arrangøren i Danmark har ifølge ekstrabladet ikke mottatt noen avslysning, sier festivaltalsmann Søren Eskildsen til Ekstrabladet.

Åpnet om om helseproblemene

– Som dere kan se, så blinker ikke dette øyet. Jeg kan ikke smile på denne siden av ansiktet mitt, neseboret vil ikke bevege seg. Så det er full lammelse på denne siden av ansiktet mitt, sier Bieber mens han viser frem mangelen på bevegelse, sa Justin Bieber i en sårbar video der han viser hva som har skjedd med ham.

– Dette er ganske alvorlig, som dere kan se. Jeg skulle ønske det ikke var tilfelle, men det er tydelig at kroppen min forteller at jeg må bremse ned, og jeg håper dere forstår.

– Dere er så sexy alle sammen

Men fra Italia har han delt positive innlegg der han fremstår frisk og i full vigør mens han møter fans og står på scenen med bar overkropp.

Like frisk og fornøyd så han ikke ut da han gikk av flyet i Danmark. Verken arrangørene eller Biebers kontakter har kommentert hvorfor han går med drypp-apparatet. Det brukes til til å gi intravenøs behandling, og hjelper pasienter å opprettholde et jevnt drypp av væske eller medisiner i blodet.

På Instagram sier Justin Bieber til fansen:

– Det føles så godt å være tilbake. Dere er så sexy alle sammen, sier han i et instagraminnlegg fra Italia, før han og crewet hans ber sammen for det store øyeblikket.