
Juletorsk med rosenkål, gulrot og Sandefjordsmør
TV 2s julekokk Tina Marie Dingsøyr Vik disket opp med den tradisjonsrike julefisken for Lisa Tønne.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Hver lørdag frem mot jul inviterer Guri Solberg gjester til Prøysenhuset på Ringsaker.Kveldens gjest er Lisa Tønne, som ble servert juletorsk med rosenkål, gulrot og Sandefjordsmør. Se Julenatt hos Prøysen på TV 2 lørdag klokka 20.00. Oppskriften finner du her:Juletorsk:Rens bukdelen på fisken for blod og skyll den godt slik at den er rein. Jeg kutter torsken i koteletter på fingerbredde-tykkelse. Ca. 200g per kotelett, da har jeg regn
For å lese eldre artikler må du logge inn eller registrere en TV 2 Konto
Det er gratis å registrere seg og du får da tilgang til hele arkivet vårt.
Artikkelen er oppdatert