
Jordbærdessert med grillet brioche og lakrissaus
Øyvind Hjelle viser oss hvordan man lager brioche med jordebær, mascarponekrem, lakrissaus og hvit sjokolade. En spennende og annerledes dessert, som du til og med kan tilbrede på grillen!
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Nå kan selv far lage dessert. På grillen selvfølgelig.
Det at jeg er fortapt i smaken av norske jordbær er en dårlig skult hemmelighet. Og smakskombinasjonen jordbær, krem og bakverk, er også noe både store og små liker.
Denne måten å lage dessert på er ganske rustikk og enkel, men allikevel så utrolig godt som en perfekt avslutning på et vellykket måltid.
Briochen er et lofflignende fransk bakverk som man lett kan lage selv. Det at den inneholder både smør, suk
For å lese eldre artikler må du logge inn eller registrere en TV 2 Konto
Det er gratis å registrere seg og du får da tilgang til hele arkivet vårt.
Artikkelen er oppdatert