Jon Gosselin vil skjerme barna

Familien Gosselin ble hovedpersoner i sin egen realityserie «Jon & Kate Plus 8», som skulle fortelle historien om et hektisk men lykkelig familieliv.

Jon og Kate Gosselin har nemlig åtte barn sammen – derav sekslinger. Men nå har paret gått hver til sitt, og det har hersket stor usikkerhet rundt realityseriens framtid. Nå sier Jon Gosselin i et intervju med Larry King at han ikke lenger vil godta at barna eksponeres.

Jon Gosselin fikk tirsdag fyken fra serien, som nå skal handle om Kates liv med de åtte barna. Men Jon Gosselin sier han skal stoppe den videre produksjonen med hjelp fra en advokat. Til Larry King uttalte han følgende: – Det jeg trenger nå, er å få være far. Jeg trenger å få ungene mine ut av rampelyset.

Jon Gosselins uttalelser til Larry Kings talkshow kommer i kjølvannet av en iskald mediekrig mellom de to snart fraskilte partene. Tirsdag offentliggjorde produksjonsselskapet bak «Jon & Kate Plus 8» at Jon Gosselin var droppet fra «rollelisten», og at fremtidige episoder kun skal hete «Kate Plus 8».

Jon Gosselin har tjent gode penger på serien, og Kate Gosselin sier det kommer som en stor overraskelse på henne at han tror serien kan skade barna på noen måte, skriver nettstedet nj.com. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2