Jo Wood: – Jeg er tøff

– Jeg vil ikke sitte hjemme og strikke, jeg er en tøff, gammel kjerring, fastslår Jo Wood (53).

Ron Woods kone har hatt det tøft, etter at den jevngamle ektemannen stakk av med en 20 år gammel russisk cocktailservitrise. Men hun takler det, sier hun til The Times:

– Jeg tar det livet kaster imot meg, og jobber med saken. Hvis jeg ikke gjorde det, ville jeg bare sitte hjemme uten å gjøre noe og bare synes synd på meg selv, og slik er jeg ikke som menneske.

Hun støtter seg til resten av familien, som hun sier hun «trenger å være sterk for», og gleder seg over barnebarn på vei. Riktignok stusset sønnen over at moren gikk tilbake til modellyrket, men da svarte hun at «det er bare moro».

Det rampete fliret som følger er ifølge journalisten det eneste glimtet av kvinnen som i årtier klarte å holde følge med Rolling Stones, som jobbet som Ronnies påkleder på hver eneste turné, og som holdt groupiene unna ham ved å bli venn med dem. Hun røper at hun snakker med Jerry Hall, Mick Jaggers ekskone, «hele tiden», og at hun har tid til å bli kjent med alle venninnene sine igjen.

– Det er ikke trist lenger. Jeg er ferdig med det nå. Når jeg bestemmer meg for noe, så er det greit, sier Jo Wood. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2