Jentene mot guttene i nytt TV 2-program

Disse skal konkurrere om tittelen «Det sterkeste kjønn».

KONKURRANSE OG REALITY: Et knippe norske kjendiser som skal være med å kjempe kampen om «Det sterkeste kjønn» på TV 2 til våren. Konkurransene er inspirerte av mytene om hva kvinner og menn er gode til.  (Foto: TV 2)
KONKURRANSE OG REALITY: Et knippe norske kjendiser som skal være med å kjempe kampen om «Det sterkeste kjønn» på TV 2 til våren. Konkurransene er inspirerte av mytene om hva kvinner og menn er gode til. (Foto: TV 2)
KONKURRANSE OG REALITY: Et knippe kjendiser som skal være med å kjempe kampen om «Det sterkeste kjønn» på TV 2 til våren. Konkurransene er inspirerte av mytene om hva kvinner og menn er gode til.  (Foto: Alex Iversen )
KONKURRANSE OG REALITY: Et knippe kjendiser som skal være med å kjempe kampen om «Det sterkeste kjønn» på TV 2 til våren. Konkurransene er inspirerte av mytene om hva kvinner og menn er gode til. (Foto: Alex Iversen )
Av Stine Eriksen 16 norske kjendiser er på plass på Gran Canaria der innspillingen av TV 2s nye storsatsning, «Det sterkeste kjønn», er i gang. Programkonseptet, som opprinnelig er fra Belgia, går ut på at åtte kvinnelige og åtte mannlige kjendiser konkurrerer mot hverandre. I hver episode må én fra det tapende laget reise hjem. Over telefon fra Syden kan programleder Freddy dos Santos

Mer innhold fra TV 2