NY SESONG: Jakten på kjærligheten søker deltakere til ny sesong. Foto: TV 2
NY SESONG: Jakten på kjærligheten søker deltakere til ny sesong. Foto: TV 2

Jakten på kjærligheten søker etter bønder til sesong 20

Nå kan du melde deg på Jakten på Kjærligheten.

Er du en singel bonde som drømmer om den store kjærligheten? Er du lei av dating-apper og trenger litt drahjelp? Da kan dette være eventyret for deg! Grip denne unike sjansen til å treffe mennesker som ønsker å møte akkurat deg, og som vil ta del av det livet du lever.

For gjennom 19 sesonger har vi sett at det absolutt er mulig å finne kjærligheten på TV! Takket være Jakten på Kjærligheten gjennom 19 sesonger har 28 par funnet kjærligheten, og 15 jakten-barn har kommet til verden. Med andre ord; her har du en fantastisk mulighet dersom du er lei av singellivet.

Vi skal i gang med jubileumssesongen av «Jakten på Kjærligheten» og er nå på utkikk etter single bønder som ønsker å finne en partner å dele livet med!

Vi ønsker å spre kjærlighet på bygda, og hjelpe enda flere på veien til å finne sin store kjærlighet. Og husk at det er mange måter å være en bonde på; kanskje du er melkebonde eller driver et økologisk småbruk? Kanskje du driver et gjestgiveri? Det er mange måter å leve ut bondedrømmen på, og vi ønsker å høre fra dere alle.

Vet du om noen som burde være med? Noen som trenger et vennlig spark bak for å tørre og kaste seg ut i det? Legg gjerne inn en uforpliktende søknad på deres vegne, så tar vi kontakt.

Hva venter du på? Meld deg på her.

Lenge leve kjærligheten ❤

Innspillingen vil foregå i løpet av juni/juli 2023.