– Jackson adopterte aldri barna

Michael Jackson søkte aldri om å adoptere sine tre barn, som han hevdes ikke å være biologisk far til.

Det skriver TMZ.com, som tidligere har meldt at verken Michael Jackson eller Debbie Rowe er de biologiske foreldrene til de to eldste barna, Prince Michael I og Paris. Jackson skal heller ikke ha vært biologisk far til yngstemann, Prince Michael II.

Likevel sendte aldri Jackson inn søknad om å adoptere de tre. Rettseksperter sier til TMZ.com at han vil kunne regnes som far – men at det likevel ikke er avgjørende.

Kilder sier til nettstedet at da barna kom til verden, var det ingen tredjepart som Jackson trodde ville prøve å kreve omsorgsretten. Han skal heller ikke ha forventet at Debbie Rowe, som angivelig skal være surrogatmor til de to eldste barna, ville kreve omsorg.

Når det gjelder moren til det yngste av Michael Jacksons barn, er det ikke engang kjent hvem som er mor. Også Prince Michael II skal være et resultat av prøverørsbefruktning. Ifølge TMZs opplysninger fikk ikke kvinnen som satte barnet til verden vite hvem som skulle få det – og det var Jacksons advokater som hentet det tre dager gamle barnet på sykehuset. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2