Ingen Holmes på Pitt likevel

Mediestormen rundt Guy Ritchies film «Sherlock Holmes» tiltar i styrke.

Etter at den britiske tabloidavisa The Mirror mandag proklamerte at Brad Pitt får rollen som den britiske detektivens nemesis Moriarty, rykket filmselskapet Warner senere samme dag ut og dementerte det hele.

– Saken i dagens London Mirror er helt og holdent feilaktig. Brad Pitt kommer ikke til å spille i Sherlock Holmes og vi er svært fornøyd med produksjonen av filmen, heter det i en uttalelse fra selskapet.

Avisa hevdet at Ritchie ringte til Pitt, som han hadde arbeidet med i gangsterfilmen «Snatch» og spurte om han kunne avse et par dager for å legge til noen ekstra scener i London. Videre het det at Pitt ville gjøre opptak over hele London i løpet av en tidagersperiode. Dermed ble premieredatoen utsatt fra desember i år til juni neste år.

Men det er altså så feil som det kan bli, ifølge Warner.

– Vi har planlagt et par dager med ekstra opptak for å legge til noen scener, sikre oss oppfølgingsscener og perfeksjonere noen av de visuelle elementene, noe som er standard fremgangsmåte når du lager film, heter det videre i meldingen som også understreker av premieren blir 2. juledag som planlagt. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2