Ikke ta Keiths kjøttpai

Stones-gitaristen Keith Richards ga Stereophonics-trommeslageren Stuart Cable noe å tenke på da de varmet opp for gruppa på deres europaturné.

Han ble overrasket da Sir Mick Jagger advarte ham og sa han fikk trøbbel hvis han forsynte seg av kjøttpaien før gitaristen hadde tatt sin porsjon.

– Jeg la på flere store skjeer på tallerkenen min. Mick Jagger kom inn, stoppet brått opp og elskverdigheten forlot ansiktet hans da han sa: «Hvem spiser det?», skriver Stuart i sin nye bok «Demons and Cocktails».

– Han sa: «Kjenner du reglene? Du tar aldri, noensinne, Shepherd’s Pie om ikke Keith har brutt gjennom skorpen.» Han snudde på hælen og sa på spøk: «Hygg dere med konserten, gutter. Om det blir noen konsert da. Jeg er ikke så sikker på om han er i stand til å gå ut på scenen etter dette». I det minste trodde jeg det var en spøk, skriver han videre.

Trommeslageren ble naturlig nok veldig oppsatt på å unngå skandale, og han ble beordret tilbake med maten til kantina for at den skulle få en ny skorpe.

– Senere på kvelden ble vi inviterte til å spille biljard med dem. Plutselig stoppet Keith midt i et slag. Ansiktstrekkene hans var mer markert enn vanlig. Så skjøt han den gule kula ned i hullet, la ned køen og kom bort til meg, med en joint dinglende ytterst på leppene. ”Du spiste min Shepherd’s Pie, gjorde du ikke? hvisket han. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2