Hugh Grant vil slutte med film

Grant har sagt at han vil slutte som skuespiller helt siden gjennombruddsfilmen «Fire bryllup og en gravferd» fra 1994 og har kalt jobben sin for «en fæl opplevelse».

Nå truer Hugh Grant igjen med å gi opp filmen for godt.

– Jeg liker alt som har med film å gjøre bortsett fra skuespill. Jeg er veldig god når det gjelder prøver, men jeg har aldri vært noe god når de slår på kameraene, sier den 48 år gamle britiske skuespilleren til Entertainment Weekly.

En av grunnene til at han har tenkt å slutte med film er sceneskrekken som har rammet ham de siste årene. Men Grants hang til å melde at han har tenkt å gi seg før han går av med pensjon, for så å skrive kontrakt for nok en film, har sørget for at mange tar hans uttalelse med en klype salt.

Hugh Grant er aktuell i filmen «Did you hear about the Morgans?» der han spiller mot Sarah Jessica Parker.

Paul Morris (Hugh Grant) og Meryl Morris (Sarah Jessica Parker) er et energisk New York-par som har glidd fra hverandre som et resultat av å ha prioritert profesjonell og sosial suksess framfor ekteskapet.

I forbindelse med et mislykket forsøk på gjenforening har de uflaks nok til å bli vitner til et mord og må uventet flytte til en liten by i Wyoming som del av et vitnebeskyttelsesprogram.

Filmen har norgespremiere 29. januar neste år. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2