– Hollywood er som skolegården

Amanda Seyfried sammenligner Hollywood med high school, og hevder at noen av A-kjendisene oppfører seg som ondskapsfulle tenåringsjenter.

Seyfried, stjerne fra «Mamma Mia!»-filmen, filmdebuterte i 2004 i «Mean Girls», der også Lindsay Lohan medvirket. Til bladet Allure medgir hun at de kvinnelige skuespillerne i filmbyen minner mye om de kattete jentene i «Mean Girls».

– Jeg syntes Lindsay var helt grei, men vi var aldri venner. Hollywood er som skolen: De populære liker de andre som er populære. Og sannheten er at noen rett og slett ikke er hyggelige. Eller de er hyggelige, men bare når du er i nærheten – ikke ellers, sier Amanda Seyfried.

23 år gamle Seyfried sier at suksessen til tross, så føler hun seg fremdeles svært usikker når hun skal konkurrere med vakre kvinner om filmrollene.

– Jeg er omringet av en industri full av vakre skuespillerinner. De er overalt! Jeg er akkurat like dømmende selv. Når jeg ser visse kvinner på forsidene til bladene, så tenker jeg «hvorfor har hun fått forsiden?». (©NTB)

Mer innhold fra TV 2