Hoff vil besøke heltehund

David Hasselhoff vil besøke heltehunden som bærer hans navn. I bloggen sin skriver han at «jeg vil gjerne gratulere denne heltemodige Hoff ansikt til ansikt».

Hunden The Hoff, oppkalt etter den amerikanske skuespilleren, skapte overskrifter i Storbritannia da han reddet eieren sin fra en brennende bygning i den engelske byen Cinderford.

Brannmenn opplyser at eieren raskt ville omkommet dersom ikke hunden, en staffordshire bullterrier, hadde vekket ham og ledet ham ut av den røykfylte leiligheten.

Denne positive «Hasselhoff-nyheten» ble raskt plukket opp av internasjonale nyhetsbyråer, og kom den gamle «Baywatch»-skuespilleren for øre. Dermed skrev han på bloggen sin at han gjerne ville finne eieren av hunden, for å gratulere hunden.

Nå lover han at dersom han kommer til Europa i sommer, slik han håper, vil han «helt klart prøve å møte min navnebror». Hasselhoff er med i dommerpanelet på «America’s Got Talent», og travel i månedene fremover.

– Jeg er klar, sier eieren, Nathan Williams, som medgir at «det vil være rart å se ham i Cinderford», om det mulige besøket fra David Hasselhoff. (©NTB)

Se dagens overskrifter

Mer innhold fra TV 2