Heidi Montag fant de perfekte brystene

Heidi Montag så gjennom Playboy-blader for å finne de perfekte brystene.

Stjernen fra «The Hills»-serien, som pryder forsiden på Playboys septemberutgave, brukte mannfolkbladet som inspirasjon da hun fikk brystene sine forstørret i 2007.

– Da jeg var på handletur etter puppene mine, ville jeg ha de beste, så jeg satte meg ned og bladde gjennom en bunke med Playboy-blader. Kvinnene tar seg så godt ut, Pamela Anderson, Carmen Electra, Marilyn Monroe, alle de kjente navnene. De er som ikoner. Da magasinet spurte meg om å posere forsto jeg hvilken ære det var. Når du er på forsiden av Playboy er du offisielt et sexsymbol, sier hun i et intervju med bladet.

Heidi Montag, som giftet seg med sin motspiller Spencer Pratt i «The Hills» i april, har også avslørt at hun planlegger å få foretatt mer plastikkirurgi for å forsikre seg om at hun forblir sexy for sin nye mann.

– Jeg planlegger et par oppgraderinger.... Jeg er sikker på at når jeg blir eldre, vil jeg ha behov for noen oppgraderinger. Jeg tror at jeg vil ha større pupper for Spencers skyld. Han elsker mine nye former. Jeg vil bare være den mest sexy kona for ham, sier den 22 år gamle blondinen.

Heidi understreker at hun ikke bryr seg noe om at folk kritiserer hennes deltakelse i «The Hills», og hevder at de som ser ned på henne bare er misunnelige på hennes suksess og vakre utseende.

– Om de ikke hater deg, så gjør du det ikke riktig. Om kvinner er sjalu på deg, snakker om deg og behandler deg nedsettende, så er du en nerd, og det vil jeg aldri være. Jeg har kameraer som følger meg døgnet rundt, og jeg elsker det. Jeg vil ha det sånn. Jeg ler så mye når jeg leser: «De er det falskeste paret på kloden.» Vi har hatt våre opp- og nedturer, men vi har gjort alt med kameraene skrudd på, sier hun. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2