Hasselhoff avfeier alkoholryktene

– En absolutt løgn, rent oppspinn, sier David Hasselhoff om de siste ryktene.

David Hasselhoffs alkoholmisbruk kunne nylig kostet ham livet, ble det meldt fra amerikanske nettmedier som RadarOnline.com. Hasselhoff skulle angivelig ha tilbrakt lørdagen på akutten etter en angivelig alkoholforgiftning sist helg.

Det ble hevdet at hans 16 år gamle datter Hayley fant ham bevisstløs på gulvet – og at Hasselhoff (56) skulle hatt hele 3,9 i promille. Men da videonettstedet TMZ.com nylig støtte på skuespilleren, avviste han det hele som blank løgn.

– Jeg tok noen drinker og det var ikke noe politi innblandet, uttalte han til nettstedet. Han bekreftet at han hadde blitt ført til sykehuset, men hevdet det var problemer med magen som var årsaken til at han fikk medisinsk hjelp.

På spørsmålet om det kan ha vært ekskona Pamela Bach som står bak ryktet, svarte han: – Hva tror du?

Det er ikke første gang verden blir eksponert for Hasselhoffs påståtte alkoholproblemer. Datteren Taylor Ann, da 16 år gammel, filmet i 2007 faren da han lå på gulvet og forsøkte å spise, mens han uttalte at han følte seg ensom. Siden ble videoklippet lekket på nettet. Datteren forklarte siden at hun filmet ham slik at han selv kunne se opptaket når han var blitt edru – og få seg en oppvekker. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2