– Hadde tatt sterke smertestillende

Spekulasjonene fortsetter rundt DJ AMs død. Nå sier en politikilde til People at han hadde tatt ni piller av merket OxyContin, som er et sterkt smertestillende middel med morfinlignende virkning.

– Han ønsket å dø, sier politikilden, som også sier at Adam Goldstein (36) var i ferd med å miste bevisstheten da han tok den siste pillen – som han ikke rakk svelge.

Kjendis-DJen skal også ha røyket crack. Han ble som kjent funnet på sitt soverom, der han ifølge politikilden skal ha forsøkt å barrikadere døren med et speil. I naborommet lå et valentinsdagkort fra kjæresten Haley Wood, sammen med flere bilder av paret, som nylig brøt med hverandre.

Venner av Goldstein avviser at det dreier seg om selvmord, og tror det heller kan være snakk om et uhell – slik Heath Ledgers død ble funnet å være.

OxyContin var også blant medikamentene som ble funnet hjemme hos Michael Jackson, og da beskrev Legemiddelverket overfor VG hvordan legemidler som dette har en kraftig økt risiko for alvorlige bivirkninger dersom en bruker flere samtidig, og dersom de kombineres med alkohol eller andre bivirkninger. En overdose Oxycontin kan føre til pustestans, lavt blodtrykk og hjertestans.

Adam Goldstein pådro seg brannskader i flyulykken han overlevde i fjor, og trengte hudtransplantasjon. Han skal tidligere ha fortalt People at han tok smertestillende medikamenter, men at han fikk en sykepleier til å dele dem ut. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2