Grønt lys for Madonna?

Madonna skal angivelig ha overbevist tre dommere ved Malawis appelldomstol om at hun bør få lov å adoptere Mercy James (3).

Det er avisen The Sun, som også var først ute med skilsmissenyheten til popdronningen i fjor, som skriver dette i dag.

To av dommerne skal ifølge avisen allerede ha kommet med sin anbefaling om grønt lys, og den tredje sies å «være helt i samsvar med dem». Madonna skal allerede ha fått de gode nyhetene av sin advokat i Malawi, Alan Chinula, står det videre.

Avgjørelsen skal bli kunngjort søndag i Malawis høyeste ankedomstol. En kilde sier til The Sun at papirarbeidet allerede er i ferd med å unnagjøres, og at alle anbefalingene går ut på å la adopsjonen få finne sted.

Madonna har i to år jobbet for å få adoptere Mercy James. I mars ble adopsjonssøknaden stoppet av en malawisk rettsinstans – angivelig fordi hun ikke hadde bodd i landet i 18 måneder. Nå kan det omsider gå hennes vei i den omstridte adopsjonssaken.

– Hun er i ekstase, sier en nær venn av Madonna, og røper: – Hun lovet seg selv at hun ikke ville gi opp Mercy, og tro meg, hun kan flytte fjell når hun er så målbevisst. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2