Goldberg forsvarer Bale

Whoopi Goldberg (53) forsvarer Christian Bales utbrudd under en filminnspilling.

Goldberg sier at mange skuespillere, inkludert henne selv, har mistet besinnelsen etter å ha arbeidet lange timer på filmsett.

Whoopis støtte til Christian kommer etter at det lakk ut et opptak av den britiske skuespilleren som fyrer av en lang tirade mot et medlem av filmteamet som stanser en scene under opptak av den nye «Terminator»-filmen.

– Vi vet ikke om dette er mot slutten av dagen. Vi vet ikke hvor mange timer han har arbeidet og det er hardt. Jeg mener, jeg vet at det høres latterlig ut, men jeg har også vært sint på folk fordi du som profesjonell vet hva du ikke skal gjøre. Det er din kunstform.

Whoopi mener at det burde være flere forholdsregler som sørget for at skuespillerne og filmteamet kan unngå at scener blir ødelagt.

– Det er trolig rundt 150 folk på en innspilling og når du skal starte opptaket, ber noen om stillhet. Alle stanser opp. Det er seks eller sju folk som kalles assisterende regissører som har som jobb å sørge for at folk holder seg unna, sier hun til det amerikanske TV-programmet «The View». (©NTB)

Mer innhold fra TV 2