Utbenet kyllinglår

Med glassnudler og salat

Julie og Ørjans "pause"mat

Ørjan Johannessen er Norges deltager til Bocuse d' Europa i Brussel 20. og 21. mars 2012.
Commis (kokk og assistent) er Julie Eske Jenssen.

Ben ut kyllinglår, rut skinnet med en spiss kniv.
Legg kyllingen med skinnsiden ned i varm stekepanne (uten stekefett).
Dryss på salt og pepper.
Knus hvitløkfedd ( trenger ikke ta av skallet) og legg i stekepannen sammen med kyllinglårene.
Stek til skinnet er sprøtt, snu og stek andre siden.
Legg i ildfast fat og etterstek i stekeovn ved 150 oC i 6-8 min.
La hvile i ca 10 min før oppskjæring.

Skjær alle grønnsakene i tynne strimler.
Løk og fennikel legges i iskaldt vann for å bli sprø.
Skyll godt av spinat.

Bland alt i en bolle.

Kok nudler etter anvisning på pakken, hell av kokevannet.
Avkjøl lett og bland inn i grønnsaksalaten.
Smak til med fiskesaus, soyasaus og saft av lime.
Anrett på tallerken og legg skiver av kylling over.

Se mer:

599494

Mer innhold fra TV 2