Sjokoladekake

Myk sjokoladekake med nøtter

Forvarm stekeovnen til 180 oC.

Grovhakk nøttene og legg dem på et stekebrett kledd med bakepapir. Stek i varm ovn i 8 min, ikke lenger da vil de bli for mye stekt.

Brekk sjokolade i biter og legg i en bolle sammen med smør. Sett bollen over vannbad (kasserolle med vann, vannet skal ikke nå opp til bollen med sjokolade), varm sakte opp til sjokolade og smør har smeltet og rør til en glatt blanding. Rør inn resten av ingrediensene. Vend inn nøttene og fordel deigen i en liten bakepapirkledt langpanne/ ildfast form ca 25 x30 cm.

Stek på nederste rille i varm stekeovn, 175oC i 35-40 min. Kaken skal være myk.

Avkjøl i formen i 10-15 min. Del kaken i biter og legg over på en rist for videre avkjøling (bruk en stekespade). Oppbevar i tett boks, kan også fryses.