Rullekake med vaniljekesam og eksotiske frukter
Visp egg og sukker til eggedosis. Rør inn hvetemel og bakepulver.
Dekk et stekebrett med bakepapir og bre ut deigen i et rektangel ca 30 x40 cm.
Stek på midterste rille i varm stekeovn 200 oC i 8-10 min, til den så vidt har stivnet.
Hvelv den stekte kaken over på et sukkerstrødd bakepapir, et kaldt stekebrett over, slik at kaken blir avkjølt, pass på at den holder seg myk.
Bland sammen vaniljeyoghurt og fyllet fra pasjonsfrukt ( bruk en teskje til å skarpe det ut.
Rens og del 1 mango i små terninger og vend inni kremen. Rens og del de to andre mangoene i litt større biter / båter og server ved siden av kaken ev med litt ekstra vaniljekesam.
Fordel fyllet på den lett avkjølte kaken ( ikke smør fyll helt ut på den siden som vender fra deg). Rull kaken fast sammen fra langsiden som vender mot deg , pakk den inn i bakepapiret og la den avkjøles helt før den skjæres i skiver, server med mango og vaniljekesam