Pitabrød, lefser og foliepakker til bålturen

Forslag til hva du kan servere ute i naturen.

Pakk ferdig hjemme i folie slik at maten som skal varmes kan legges rett på bålet.

- Pitabrød med smøreost, skinke, tomat, paprika og løk.

- Pitabrød eller grove rundstykker med smøreost, løk og gravet laks.

- Pitabrød eller grove rundstykker med ost og paprika.

- Lefser med smøreost + kjøtt eller gravlaks.

- Foliepakker smurt med olje, legg i f.eks. fiskekaker eller fiskestykker, grønnsaker, smør, rømme og sitron.

- Foliepakker med grønnsaker etter smak.

Til dessert:

- Foliepakke med annanas, finhakket cili, ingefær, honning og nøtter.

- Foliepakke med brie, litt honning, aprikoser og nøtter.

Drikke til:

Varm opp eplejuice sammen med vaniljetang, kanel og hel anis.
Lag ute på bålet, eller ta med på termos hjemmefra.

Mer innhold fra TV 2