Pitabrød, lefser og foliepakker til bålturen
Forslag til hva du kan servere ute i naturen.
Pakk ferdig hjemme i folie slik at maten som skal varmes kan legges rett på bålet.
- Pitabrød med smøreost, skinke, tomat, paprika og løk.
- Pitabrød eller grove rundstykker med smøreost, løk og gravet laks.
- Pitabrød eller grove rundstykker med ost og paprika.
- Lefser med smøreost + kjøtt eller gravlaks.
- Foliepakker smurt med olje, legg i f.eks. fiskekaker eller fiskestykker, grønnsaker, smør, rømme og sitron.
- Foliepakker med grønnsaker etter smak.
Til dessert:
- Foliepakke med annanas, finhakket cili, ingefær, honning og nøtter.
- Foliepakke med brie, litt honning, aprikoser og nøtter.
Drikke til:
Varm opp eplejuice sammen med vaniljetang, kanel og hel anis.
Lag ute på bålet, eller ta med på termos hjemmefra.