Omelett

Med sopp, reker og fenikkel

Rens og del sopp og fenikkel i biter, del poteter i skiver og grovhakk løken.
Surr sopp , fenikkel og løk til løken er blank.
Tilsett ev litt olje, soppen vil gi i fra seg væske.

Visp sammen egg, salt og pepper.

Se mer:

550354

Legg poteter i panne, tilsett olje, varm opp og tilsett de sammenpiskede eggene.
Stek i ca 2 min ved høy varme, senk temperaturen til svak.
Når eggemassen begynner å stivne tilsett rensede reker.

Når omletten har fått stekeskorpe på undersiden, snu omletten i pannen med hjelp av en tallerken.
Hell ev litt mer olje i stekepannen, og stek 2-3 min på andre siden.

Avkjøl omeletten litt før servering, server med salat og ev litt mer reker.

Omelett kan avkjøles og skjæres i biter og brukes som ”små – mat” eller som nistemat.

Se mer:

550355