Omelett
Med sopp, reker og fenikkel
Rens og del sopp og fenikkel i biter, del poteter i skiver og grovhakk løken.
Surr sopp , fenikkel og løk til løken er blank.
Tilsett ev litt olje, soppen vil gi i fra seg væske.
Visp sammen egg, salt og pepper.
Se mer:
Legg poteter i panne, tilsett olje, varm opp og tilsett de sammenpiskede
eggene.
Stek i ca 2 min ved høy varme, senk temperaturen til svak.
Når eggemassen begynner å stivne tilsett rensede reker.
Når omletten har fått stekeskorpe på undersiden, snu omletten i pannen med
hjelp av en tallerken.
Hell ev litt mer olje i stekepannen, og stek 2-3 min på andre siden.
Avkjøl omeletten litt før servering, server med salat og ev litt mer reker.
Omelett kan avkjøles og skjæres i biter og brukes som ”små – mat” eller som nistemat.
Se mer: