KJÆRLIGHET: Morten Hegseth beskriver en sterk tilknytning til hunden sin, Olaf. Foto: Espen Solli, TV 2
KJÆRLIGHET: Morten Hegseth beskriver en sterk tilknytning til hunden sin, Olaf. Foto: Espen Solli, TV 2

Morten Hegseth om sitt nye familiemedlem: – Mitt livs store kjærlighet

GOD MORGEN NORGE (TV 2): Programlederen innrømmer at livet har blitt dobbelt så bra, etter at han fikk seg en hund.

Morten Hegseth har lenge ønsket seg en hund, og i fjor høst ble han en stolt hundeeier av labradoren Olaf.

– Jeg er veldig, veldig glad i han. Jeg forsto ikke hvor høyt man kan elske bikkjer, men jeg elsker han så høyt. Han er virkelig mitt livs store kjærlighet, sier Morten Hegseth til God morgen Norge, og fortsetter;

– Jeg anbefaler alle å få seg en hund. Livet mitt er dobbelt så bra, med dobbelt så mye kjærlighet og kos.

Fullverdig familiemedlem

Morten forklarer at han lenge hadde mast på ektemannen Anders om å skaffe seg et nytt familiemedlem. Da han fant Olaf, ble de begge overbevist.

– Anders var enig, han måtte vi ha.

Det tok lang tid før labradoren var en del av familien.

– Han er et fullverdig medlem av familien. Vi står opp om morgenen og går tur på fire kilometer hver morgen og når vi kommer hjem fra jobb. Han er veldig snill og vil alltid være i nærheten, også sover han med oss i sengen.

STERKT BÅND: Morten Hegseth har knyttet et sterkt bånd til hunden sin, Olaf, som var med på God morgen Norge. Foto: God morgen Norge

«Gi labb»

I sommer skal Morten Hegseth gjøre comeback som programleder og lede seks kjendiser og deres hunder igjennom TV 2 sitt nye underholdningsprogram «Gi labb».

De seks norske kjendisene som skal delta i programmet er Siv Jensen, Stig-André Berge, Siri Kristiansen, Jonas Lihaug, Mina Jacobsen og Benjamin Silseth.

– Det er hundenes mesternes mester med utrolig fine folk og masse gøy!

Hvem av kjendisene som klarer å trene og veilede hunden sin på best mulig måte gjennom ulike øvelser, får vi svaret på når programmet har premiere på TV 2 og TV 2 Play 19. juni.

NYTT TV 2 PROGRAM: «Gi labb» er sjarmerende, sommerlig underholdning som vil glede og inspirere alle som har – eller drømmer om å få – en hund. Foto: Espen Solli TV 2
NYTT TV 2 PROGRAM: «Gi labb» er sjarmerende, sommerlig underholdning som vil glede og inspirere alle som har – eller drømmer om å få – en hund. Foto: Espen Solli TV 2

Siv Jensen er én av deltakerne i programmet og Morten forteller om et godt naboskap til den tidligere politikeren, hvor hundene har knyttet et sterkt bånd til hverandre.

– Olaf og hunden til Siv, Karma, er veldig gode venner. Jeg vet ikke om de er kjærester, men de er veldig glade i hverandre.

Han innrømmer at det gikk hardt utover bamsene etter at hundene møttes.

De feiret blant annet bursdagen til Olaf sammen. Morten beskriver det som en fin feiring med vin, kake og bursdagssang.

– Hvis du tenker på det, men er usikker, så skaff deg en hund, sier programlederen.