Mettende brød på 1-2-3

brødbakst fra ferdig pose

Noen ganger er det lov å være lat.

Lag deig etter anvisning på pakken.
Sett til heving

Mens deigen heves, del sherrytomater i to, rens og finhakk sjalottløk, del mozzarella eller fetaost biter eller riv hvitost.

Del ferdig hevet deig i to.

Kjevle den ene delen ut til et rektangel og legg på et bakepapirkledt stekebrett.
Fordel over tomater delt i to, finhakket løk, oliven, ost, litt flaksalt og drypp over litt god olivenolje .

La heve 15-20 min.
Varm stekeovn til 225oC og stek brødet på nederste rille i stekeovnen i ca 20 min, til bunnen er gyllen.

Mens brødet steker, trill den andre halvdelen av deigen ut til rundstykker.
Legg på et bakepapirkledt stekebrett, dekk til og la etterheve ca 40 min.
Stek ved 225 oC midt i stekeovnen i 12-15 min.
Fine å fryse inn.