– Jeg følte at jeg ikke var fysisk tilstede i egen kropp

Lege stilte til nettprat om oppmerksomhetstrening. Les svarene her!

TV 2 reporter Åse Linda Tynning og programleder Signe Tynning tar seg tid til å nyte et av hverdagens store under   soloppgangen.  (Foto: TV 2)
TV 2 reporter Åse Linda Tynning og programleder Signe Tynning tar seg tid til å nyte et av hverdagens store under soloppgangen. (Foto: TV 2)
TV 2 reporter Åse Linda Tynning og programleder Signe Tynning tar seg tid til å nyte et av hverdagens store under   soloppgangen.  (Foto: God morgen Norge)
TV 2 reporter Åse Linda Tynning og programleder Signe Tynning tar seg tid til å nyte et av hverdagens store under soloppgangen. (Foto: God morgen Norge)

Alle opplever fra tid til annen at oppmerksomheten er andre steder enn der den burde være. Vi tenker på det vi burde ha gjort i går, eller det vi må huske på å gjøre i morgen. Dermed glipper øyeblikket, og vi mister opplevelsen av å være til stede. Evnen til å få ting unna og være kreative går også ned. Lege Michael de Vibe stilte til nettprat om oppmerksomhet. Les svarene helt nederst i saken. Livet er det som skjer mens du planlegger noe an