TV 2 reporter Åse Linda Tynning og programleder Signe Tynning tar seg tid til å nyte et av hverdagens store under   soloppgangen.  (Foto: TV 2)
TV 2 reporter Åse Linda Tynning og programleder Signe Tynning tar seg tid til å nyte et av hverdagens store under soloppgangen. (Foto: TV 2)
TV 2 reporter Åse Linda Tynning og programleder Signe Tynning tar seg tid til å nyte et av hverdagens store under   soloppgangen.  (Foto: God morgen Norge)
TV 2 reporter Åse Linda Tynning og programleder Signe Tynning tar seg tid til å nyte et av hverdagens store under soloppgangen. (Foto: God morgen Norge)

– Jeg følte at jeg ikke var fysisk tilstede i egen kropp

Lege stilte til nettprat om oppmerksomhetstrening. Les svarene her!

Alle opplever fra tid til annen at oppmerksomheten er andre steder enn der den burde være. Vi tenker på det vi burde ha gjort i går, eller det vi må huske på å gjøre i morgen. Dermed glipper øyeblikket, og vi mister opplevelsen av å være til stede. Evnen til å få ting unna og være kreative går også ned. Lege Michael de Vibe stilte til nettprat om oppmerksomhet. Les svarene helt nederst i saken. Livet er det som skjer mens du planlegger noe an

Mer innhold fra TV 2