– Jeg er 30 år og har flere i familien med hjertetrøbbel. Bør jeg undersøkes?

Stadig flere unge mennesker går til legen for å sjekke hjertet.

Hjertespesialist svarte på nettprat. Les svarene her!

Kardiolog og spesialist i hjerte  og karsykdommer, Frederic Kontny ved Volvat, svarte på nettprat. Les svarene nederst i artikkelen.
Kardiolog og spesialist i hjerte og karsykdommer, Frederic Kontny ved Volvat, svarte på nettprat. Les svarene nederst i artikkelen.
Kardiolog og spesialist i hjerte  og karsykdommer, Frederic Kontny, mener flere bør sjekke hjertet sitt. Det er flere ting enn høyt kolestrol som kan øke risikoen for hjerteinfarkt.  (Foto: Illustrasjonsfoto)
Kardiolog og spesialist i hjerte og karsykdommer, Frederic Kontny, mener flere bør sjekke hjertet sitt. Det er flere ting enn høyt kolestrol som kan øke risikoen for hjerteinfarkt. (Foto: Illustrasjonsfoto)

- Jeg var sikker på at jeg var i bra form. Jeg trente mye og var svært aktiv, forteller Thor Henning Pedersen til God morgen Norge. 53 år gammel fikk Thor Henning Pedersen et illebefinnende på tennisbanen. Les også: Haakon (56) fikk mandelkreft: - Jeg følte meg som en maskin som skulle repareres - Jeg kjente ingen smerter Den veltrente advokaten forsto