Her finner du alle oppskriftene til Wenches julekalender

I Wenches julekalender bringer TV-kokken sine familietradisjoner videre til det norske folk.

JULEKALENDER: I 24 luker gir Wenche seerne gode råd om julematen. Foto: Espen Solli/ TV 2
JULEKALENDER: I 24 luker gir Wenche seerne gode råd om julematen. Foto: Espen Solli/ TV 2

Etter 25 år på skjermen, fikk Wenche Andersen i 2019 sin egen julekalender på TV 2.

I løpet av 24 episoder inspirer hun oss til å samles kjøkkenet og forberede julen sammen.

Bak hver luke, viser Wenche oss hvordan vi trygger alt fra julebaksten til sprø svor på ribba. Vi får inspirerende forslag til hvordan vi kan lage spiselige julegaver, og nyttige triks for å unngå de største blemmene når vi tilbereder julematen vår.

Julekalenderen kan du se når du vil på TV 2 Sumo, og her gir vi deg alle oppskriftene:

Luke 1: Gløgg servert med småmat.

Luke 2: En deig – mange sorter: Den perfekte julekaken for den travle.

Luke 3: Hjemmesaltet lammelår og juleskinke med deilig tilbehør.

Luke 4: Fire ulike varianter av sild.

Luke 5: Eltefritt grytebrød.

Luke 6: Smultringer - Wenches favorittbakst.

Luke 7: Pinnekjøtt og kålrotmos.

Luke 8: Konfekt for liten og stor.

Luke 9: Engelsk fruktkake.

Luke 10: Lammerull og sylterull.

Luke 11: Juleribbe, surkål og rødkål - og tips til hvordan man sikrer sprø svor på ribba.

Luke 12: Strull og krumkaker.

Luke 13: Lussekatter, som også kan nytes av allergikerne.

Luke 14: Lutefisk.

Luke 15: Vegetarisk gryte med varme krydder.

Luke 16: Gravet laks og ørret med smakfulle sauser.

Luke 17: Julekake fra Wenches egen bestemor.

Luke 18: Dronning Maud fromasj.

Luke 19: Medisterkaker - med og uten kjøtt.

Luke 20: Torsk med sandefjordsmør.

Luke 21: Karamellpudding.

Luke 22: Kalkun med en smakfull saus.

Luke 23: Julegrøt og riskrem.

Luke 24: Søtsaker i siste liten.