
Helstekt ytrefilet av hjort
Servert med stappe av mandelpotet, kremet viltsaus med smak av bringebær, eple og rødløk kompott
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Ca 700 g ytrefilet av hjort
smør
1 kvist frisk timian
salt, grovmalt pepper
Ta kjøttet ut fra kjøleskapet ca. 1 ½ time før det skal stekes. Renskjær fileten for hinner.
Smelt smør i en stekepanne, la det bruse og slutte å bruse før fileten legges i sammen med frisk timian.
Dryss på salt og grovmalt pepper.
Stek fileten rundt på alle kanter.
Legg fileten i et ildfast fat og etterstek i varm stekeovn ved 150 oC i 7
For å lese eldre artikler må du logge inn eller registrere en TV 2 Konto
Det er gratis å registrere seg og du får da tilgang til hele arkivet vårt.
Artikkelen er oppdatert