Grillede kyllingspidd

Med gresk salat og tzatsiki

Bland sammen 2 ss olivenolje, finhakket hvitløk, tørket mynte, oregano, salt og pepper.
Legg kyllingfileter delt i store terninger i marinaden i ca 30 min.

Visp resten av oljen (2 ss) med sitronsaft.

Træ marinert kylling, friske store mynteblad, rødløk i båter og paprika i biter vekselvis på spiddene.
Grill på grill eller i grillpanne i ca ca 10 min, vend på spiddene og pensle med sitronolje underveis.

Gresk salat:

Del grønnsakene i biter, bland sammen ingrediensene til dressingen og hell over.

Tzatsiki:

Skrell agurken, riv den grovt, dryss på litt salt og la den ligge og renne av seg i et dørslag i 20-30 min, klem/press væsken ut av agurken.
Bland agurk i yoghurten.
Smak til med finhakket hvitløk, ev litt mer dalt, olivenolje, sukker og mynte.
La gjerne tzatsiki stå trekke smak et par timer før servering.

Se dagens overskrifter

Mer innhold fra TV 2