Eplepai med yoghurt

Del hver buttredeigplate i 2 eller 3 og legg på et bakepapirkledt stekebrett.

Smak matyoghurt til med melis og frø fra vaniljestangen.

Legg en klatt yoghurt midt hvert butterdeigstykke, slik at det er en kant av butterdeig rundt det hele. Kanten av butterdeigen vil heves under steking og lage en ramme rundt yoghurt og epler.

Resten av yoghurten serveres ved siden av de stekte eplepaiene.

Skrell og del epler i tynne båter og legg i et ”rose”mønster, midt på yoghurtkremen.

Stek i varm stekeovn 225oC , på midterste rille i 15-20 min.

Kjør aprikosesyltetøy glatt med en stavmikser eller en liten hurtighakker. Pensle litt aprikosesyltetøy over eplene før servering og servere resten av aprikosesyltetøyet ved siden av sammen med litt av yoghurten.

Mer innhold fra TV 2