Dette blir mattrendende i 2012:
Lavkarbotrenden har nådd sitt høydepunkt
Nå vil vi vite hva maten gjør med verden og hvor den kommer fra.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Ekspertene er nokså samstemte når de ser inn i matåret 2012. Lavkarbotrenden har nådd sitt høydepunkt og fokuset på kortreist mat og bærekraftighet vil ta over.
- Vi kommer til å se en «back to basic»-trend i 2012, spår matkjenner og TV-kokk Andreas Viestad.
Ifølge Viestad kommer folk til å tenke mer over hva maten de spiser gjør med verden, og hvor den kommer fra.
- Hvor plaga er den høna som legger eggene jeg spiser? Hva skjer hvis jeg spiser mye biff? Og hva
For å lese eldre artikler må du logge inn eller registrere en TV 2 Konto
Det er gratis å registrere seg og du får da tilgang til hele arkivet vårt.
Artikkelen er oppdatert