Chili, ingefær- og hvitløkmarinert kalkunbryst
Smakfull wok
Bland sammen ingrediensene til marinaden og vend inn det strimlede kjøttet.
La kjøttet stå og trekke smak i romtemperatur i 3-4 timer, eller i
kjøleskapet ca 8 timer.
(Kjøtt marinert i kjøleskap bør bli romtemperert før det stekes.)
Del grønnsakene i strimler.
Brun grønnsakene i varm panne i litt av marinaden fra kjøttet.
Ta opp grønnsakene.
Stek det marinerte kjøttet i resten av marinaden i to omganger i stekepanne/
wokpanne ved sterk varme.
Hell over kokosmelk og la kjøttet trekke i 4-5 min til det er mørt.
Tilsett grønnsakene.
Smak til med salt ,pepper og ev litt rød eller grønn currypaste.
Vend inn rikelig med hakket frisk koriander før servering.
Server med ris eller nudler.
Se del 2 her
Artikkelen er oppdatert