Champagnefrokost
Gode smaker og små munnfuller til en ”sprudlende ” frokost
I glasset , sprudlende vin / vin med ”bobler”, ev blandet med litt nypresset appelsinjuice, eller eplemost / cider.
-Sesongens friske bær/ frukt
- Løvtynne skiver av spekeskinke med jordbær, melon eller en bit lagret hvit ost
-Tynne skiver av røkt laks eller ørret, smurt med litt kremost. Legg inn en bit slangeagurk og rull sammen.
- Ost, lagret hvit ost eller en mild blåmuggost , servert med nøtter, jordbær ev dyppet i litt honning eller marmelade
- Fersk bakverk for eksempel croissanter, dyppes i litt rørte bær eller marmelade
- Skokoladetarteletter, fylt med vaniljeyoghurt eller vanilkekrem og friske bringebær
- Sjokolade konfekt
Tips : unngå egg. Egg og vin er ikke så gode kombinasjoner .
Se del 2 her