Burger med cottage cheese og chili

Servert med krydret yoghurtdressing og ovnsbakte rotgrønnsaker

Begynn med grønnsakene. Varm stekeovnen til 250 oC. Rens og del grønnsakene i staver og legg i et ildfast fat. Vend inn olje, salt og pepper . Sett formen i stekeovnen på midterste rille og stek i 25-30 min til grønnsakene er møre og gyllene.

”Ringle” over flytende honning de siste 4-5 min av steketiden.

Fortsett med dressing. Bland sammen alle ingrediensene og smak til med litt sukker og salt.

Bland sammen kvernet kjøtt, cottage cheese, finhakket løk , hvitløk og chili , salt, krydder og kaldt vann. Form til 6- 8 burgere. Stek i stekepanne med olje / smør 3 –4 min på hver side.

Rist rundstykkene / brødskivene i en stekepanne. Del 1 fedd hvitløk i to og gni snittflaten mot snittflaten på rundstykker eller brødskivene .

Anrett burgere på rundstykker/ brød salatblad, fordel over dressing og topp med rundstykke eller brødskive. Server med ovnsbakte rotgrønnsaker.

Mer innhold fra TV 2