Zara Larsson ut mot homofob-anklager

Zara Larsson reagerer på uttalelser fra Tiktoker som spøkte med at hun er homofob.

ADRESSERER ANKLAGENE: Zara Larson tok til TikTok for å adressere anklagene mot henne. Foto: JOHANNES EISELE
ADRESSERER ANKLAGENE: Zara Larson tok til TikTok for å adressere anklagene mot henne. Foto: JOHANNES EISELE

Zara Larsson (25) raser mot Tiktoker som gikk ut i sosiale medier og anklaget henne for å være homofob.

Artisten postet en tekst på Instagram om da hun var liten og vant en tur til Disneyland. I kommentarfeltet anklager Tiktoker, Ryan Crouse, Larsson for å ha kommet med en homofobisk uttalelse under en konsert i Washington tilbake i 2019.

I tillegg til det påstår han at artisten skal ha dyttet ham opp mot scenen.

Ryan Crouse har 1,5 millioner følgere på TikTok og lager humoristisk innhold for følgerne sine. Anklagene mot sangeren skal være del av en spøk.

Reagerer på anklagene

Tirsdag delte sangeren en video på TikTok, hvor hun reagerer på anklagene fra Crouse.

– Du virker som en så søt fyr. Jeg elsker innholdet ditt. Jeg elsker personligheten din, og jeg skjønner at det var en spøk, sier Larsson i videoen og fortsetter:

– Men vi må gjøre en studie på hva det er som får menn som homofile til å føle for å få en kvinne til å se homofobisk ut. Det er som om det er den morsomste vitsen noensinne? Jeg syntes det er litt utspilt. Det er 2023.

– Jeg er en alliert

Videre sier sangeren at hun ikke liker at det hun antar er humor, går på bekostning av henne og andre offentlige kvinner.

– Alle som kjenner meg vet at jeg er en alliert. Det har jeg alltid vært, det vil jeg alltid være. Men for folk som ikke kjenner meg og som ikke forstår at det er en spøk. La oss tenke. La oss være realistiske, fortsetter hun.

Larsson fortsetter talen med å slå ned mot anklagene om at hun skal ha slengt homofobiske bemerkelser mot Tiktokeren.

– Vil det være fornuftig for meg å sette karrieren min i fare? Kom igjen folkens, jeg har tro på dere. Bruk hjernene deres, sier hun mot slutten av videoen.