Victoria Nadine inspireres av «ræva ekser»

God kveld Norge møter sangeren Victoria Nadine (24) på Bislett Stadion under årets Findings-festival.

FESTIVALKLAR: Fredag inntok Victoria Nadine Findings-scenen. Foto: Henrik Ingebrethsen / God kveld Norge
FESTIVALKLAR: Fredag inntok Victoria Nadine Findings-scenen. Foto: Henrik Ingebrethsen / God kveld Norge

I helgen er det duket for den årlige Findings-festivalen, som finner sted på Bislett stadion i Oslo.

Blant årets artister finner vi store navn som David Guetta, Akon, Sean Paul, Ballinciaga, Kamelen, Ramón og Victoria Nadine.

God kveld Norge tar praten med sistnevnte om året som har vært, hva hun har i vente og drømmesamarbeidet.

Nadine var årets første artist på scenen, noe hun synes var spennende.

– Det var gøy, det er jo selvfølgelig utfordrende å starte en slik festival 15 minutter etter dørene åpnet. Men jeg er kjempefornøyd jeg, det var veldig gøy, forteller hun til God kveld Norge.

Kjedelig «rider»

Som artist får man flere goder når man spiller på ulike festivaler. Ofte er det stor interesse rundt hva artistene skriver på sin «rider», altså hva de ønsker at arrangørene skal klargjøre for dem.

Nadine beskriver sin «rider» som «sykt kjedelig».

– Jeg oppdaterte den faktisk nylig. Jeg hadde egentlig bare noe potetgull og sjokolade, bare for å ha noe. Men så har jeg fått litt klager av bandet mitt: «Hallo, det er ikke noe øl her».

– Nå har jeg akkurat oppdatert den og skrevet opp litt mer fancy ting, forteller hun.

– Fuck det her!

I juni slapp hun sin siste singel, «Summer Rain». Den siste tiden har hun også sluppet TikTok-snutter av den kommende låten sin, «Better Off Alone».

– Hva er inspirasjonen bak låten?

– Ræva ekser, da, sier hun lattermildt.

Videre forteller hun at inspirasjonen kommer fra en ny type selvtillit etter at hun har blitt eldre og omringet seg meg gode folk.

– Jeg ville få det ut på papiret, og skrive om når man er i et forhold der man blir behandlet dritt og ikke får det man fortjener, forteller hun før hun fortsetter:

– Når man merker at partneren din ikke er 100 prosent i forholdet – istedenfor å vente og la den personen trykke deg ned – så bare si: «Fuck det her», da bare går jeg et annet sted.

@victoriaanadine

Raise ur hand if you’ve ever had love like this

♬ Better Off Alone - Victoria Nadine

– Ikke kjæresten min

De siste årene har Nadine fått fart på karrieren, om det ser ut til at dette kun er starten for Skien-jenta.

Til God kveld Norge forteller hun at publikum har mye gøy i vente:

– Mye låtslipp og mye låtskriving. Jeg kan ikke prate så mye om det, men det er mye som skjer bak kulissene som kommer til å komme fram.

– Kan vi forvente et album?

– Hvem vet? Hvem vet? Det er ikke noen hemmelighet at det kommer på et tidspunkt, enten det er en EP eller et album, men det skjer større ting fremover enn kun en singel, ja, svarer Nadine.

– Har du noen drømmesamarbeid?

– Selvfølgelig Ed Sheeran, men da tenker jeg jo bare «dream on, det kommer ikke til å skje». Det hadde vært kult å få en DJ-feature, ikke kjæresten min, men en feature som er mer i dance-verdenen, avslutter hun.

FINDINGS: Fredag var Victoria Nadine festivalens første artist ut på scenen, Foto: Henrik Ingebrethsen / God kveld Norge
FINDINGS: Fredag var Victoria Nadine festivalens første artist ut på scenen, Foto: Henrik Ingebrethsen / God kveld Norge

Nadine ble kjent for det norske folk gjennom fjerdeplassen i TV 2-programmet Idol fra 2016. Hun har tidligere vært sammen med Silas Massa Vasstrand.

Låten «Be Okay» har blitt streamet over 17 millioner ganger på Spotify.

I november kom gladnyheten om at hun hadde funnet tonen med Kyrre Gørvell-Dahll, også kjent som EDM-stjernen Kygo.