FJERNER SANG: Duoen fjerner sang om Kanye West. Foto: Jerritt Clark
FJERNER SANG: Duoen fjerner sang om Kanye West. Foto: Jerritt Clark

The Chainsmokers fjerner sangen «Kanye» fra strømmetjenester

GOD KVELD NORGE (TV 2): Duoen fjerner sang fra strømmetjenester, etter Kanye Wests antisemittiske kommentarer.

Den populære duoen, The Chainsmokers, har delt sin beslutning om at de fjerner en av sangene sine fra strømmetjenester. Det kunngjorde de på Instagram.

Det er sangen «Kanye», som er blant deres første utgivelser, som har blitt fjernet. I sangen, synges blant annet «I wanna be like Kanye, I'll be the king of me always».

Nylige kontroverser har ført til at flere selskaper nå har valgt å bryte avtaler og samarbeid med rapperen. Nå har musikkduoen, som består av Alex Pall og Drew Taggart, fulgt etter.

Kanye har lenge vært en innflytelsesrik artist, som mange har sett opp til. Det var han også tilbake på den tiden hvor The Chainsmokers utga sangen.

I historien som ble postet på duoens Instagram-profil, forklarer de at at Kanye har inspirert dem med sin musikk og visjon. Videre begrunner de valget om å fjerne sangen, med at den ikke lenger representerer synspunktene de en gang delte.

«Jeg håper han tar seg sammen og slutter med denne hatretorikken og mobbingen før det er for sent», står det skrevet til slutt i historien.