TAKKER FOR STØTTEN: John Travolta takker for støtten han har fått i forbindelse med sønnens tragiske død.  (Foto: HO/REUTERS)
TAKKER FOR STØTTEN: John Travolta takker for støtten han har fått i forbindelse med sønnens tragiske død. (Foto: HO/REUTERS)

Privat minnestund for Jett Travolta

Omtrent hundre slektninger og nære venner samlet seg torsdag til en privat minnestund for Jett Travolta (16).

De sørgende ble sikkerhetssjekket før de fikk nærme seg familiens hus, og mediene ble holdt på lang avstand av private sikkerhetsvakter så vel som av politiet, og kom ikke innenfor porten til Jumbolair Aviation Estates – et boligområde der beboerne kan lande og parkere flyene sine nærmest utenfor sin egen dør.

Før seremonien, som ble holdt i et stort telt, hadde cateringfolk og blomsterbiler kjørt inn og ut av eiendommen hele dagen mens naboer og andre la ned blomster og andre tegn på deltakelse ved porten. Noe av det ble brakt videre inn til familien, melder lokalavisen Ocala Star-Banner.

Blant de inviterte sørgende var Lisa Marie Presley, countrymusikkekteparet Garth Brooks og Trisha Yearwood, skuespillerne Forest Whitaker, James Gandolfini og Kirstie Allie. Flere av dem ankom med fly som landet inne på området.

Minnestunden ble holdt ut ifra John Travolta og Kelly Prestons scientologitro. Ifølge Ocala Star-Banners kilde kysset de to sørgende foreldrene et stort bilde av Jett under avslutningen på seremonien. Den eneste som hadde ordet var en kvinnelig scientologprest. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2