MISTER HJEMMET: Paret mister hjemmet sitt på kongelig eiendom. Foto: Alastair Grant
MISTER HJEMMET: Paret mister hjemmet sitt på kongelig eiendom. Foto: Alastair Grant

Prins Harry mister hjem på kongelig eiendom

GOD KVELD NORGE (TV 2): Prins Harry og hertuginne Meghan mister sin britiske base.

Prins Harry og kona Meghan mister hjemmet sitt på den britiske kongefamiliens Windsor-eiendom. Dette etterlater paret uten britisk base. Det skriver Yahoo News.

Huset som går under navnet Frogmore Cottage var en bryllupsgave fra avdøde dronning Elizabeth II i 2018. Paret skal ha renovert hjemmet til en rapportert kostnad på £2,4 millioner ($2,9 millioner).

– Vi kan bekrefte at hertugen og hertuginnen av Sussex har blitt bedt om å forlate boligen deres på Frogmore Cottage, sa en talsperson for paret, uten å gi ytterligere detaljer.

Fått tilbud om å overta

Ifølge rapporter i The Sun og Daily Telegraph, skal nå prins Andrew ha blitt tilbudt huset,

Harry og Meghan ble angivelig bedt om å forlate eiendommen i januar, bare dager etter at prinsens selvbiografi «Spare» ble sluppet.

Buckingham Palace har ikke kommentert saken.

– I utgangspunktet ble de kun gitt tre uker, men nå har de i det minste til etter kroningen i mai, skriver britisk kongehusekspert og journalist, Omid Scobie. Videre fortalte han at paret ikke skal ha hørt om de vil bli invitert til Charles sin kroning.

– En grusom straff

Scobie siterte også en venn av paret som skal ha sagt: «det hele føles veldig endelig og som en grusom straff».

Harry og Meghan flyttet til California i 2020 etter å ha valgt å forlate kongelivet.

Siden den gang har de deltatt i en rekke prosjekter. Blant annet et Oprah-intervju og en Netflix-dokumentar. I januar ble boken «Spare» publisert og den slo salgsrekorder.