Mia Hundvin:

Mistet fingertupper under innspilling

TV-profilen var ordentlig uheldig under en VGTV-innspilling.

SKADET SEG: Mia Hundvin skadet seg under TV-innspillingen. Foto: Terje Bendiksby
SKADET SEG: Mia Hundvin skadet seg under TV-innspillingen. Foto: Terje Bendiksby

TV-profil og tidligere håndballspiller Mia Hundvin (47) deler onsdag at hun skadet seg under innspilling av sesong 2 av VGTV-programmet «Folle til fjells».

– Dro til Spania og alt eg fikk var to avkappede fingertupper, skriver hun under bildet av seg selv og den skadede hånden.

Videre skriver komikeren av det hele begynte som en vanlig VGTV-middag og at innspillingen så vidt var i gang da «tuppene takket for seg i en dør». 

– Fant tuppene på gulvet

– Denne gangen var det verken elendige regler eller temperamentet mitt som fikk meg i trøbbel, men mitt eget tull og tøys. Da Folle fant tuppene på gulvet ble han til Erik. 

Hundvin forteller videre at turen endte på akutten i Marbella. Hun fikk også god støtte fra blant andre komiker Ole Soo (47), som også var en del av innspillingen, og hennes forlovede, Jørgen Høst (43).

På det siste bildet av bildekarusellen Hundvin har postet på Instagram, kan man se resten av deltakerne i programmet. Hun skriver videre:

– Så er det klassisk skjebnens ironi at siste bilde av de utsatte fingrene hviler på skulderen til mannen som senere skal ta tuppene med på en biltur i en TUPPERWARE med is. 

Klemte fingrene

I en kommentar til VG, sier ansvarlig produsent i VGTV, Christoffer Bjurholt, at komikeren klemte fingrene i en dør. 

Han understreker videre at ulykken ikke hadde noe med konkurransene til produksjonen å gjøre

God kveld Norge har forsøkt å få en ytterligere kommentar fra Hundvin, foreløpig uten hell.

Har du fått med deg disse klippene?

Se flere videoer