Isfront mellom Sophie Elise og Fetisha

Fetisha sier i sin nyeste podkast-episode at hun sitter igjen alene med gjeld på 600.000 kroner etter at Sophie Elise Isachsen trakk seg fra samarbeidet.

KALDT BRUDD: Stemningen mellom Fetisha Williams og Sophie Elise Isachsen skal ikke være på topp etter at sistnevnte trakk seg fra duoens podkast.
KALDT BRUDD: Stemningen mellom Fetisha Williams og Sophie Elise Isachsen skal ikke være på topp etter at sistnevnte trakk seg fra duoens podkast.

Forrige uke ble det kjent at Fetisha Williams (30) fortsetter med podkast alene, etter at makker Sophie Elise Isachsen (28) hadde valgt å trekke seg.

– Det er med et tungt og forvirret hjerte jeg kommer med denne beskjeden, og lang historie kort: Sophie har trukket seg fra podkasten, så ja … det er egentlig det, sa hun i forrige episode.

– Skylder store summer

I denne ukens episode av «Fetisha +1» avslører Fetisha at hun for tiden er lei seg. Hun snakker om hvordan forholdet til Isachsen er i dag, og sier at hun har blitt «ghostet» av en veldig god venn.

Hun sier videre at hun sitter igjen alene med en gjeld på 600.000 kroner etter at Sophie Elise valgte å trekke seg.

Ifølge Fetisha, som innrømmer at dette er ubehagelig å snakke om, skyldes det mye penger.

– Det her er penger som folk har blitt lovet fordi vi skulle signere en ganske feit «millionavtale», så folk har jobbet for oss i tre måneder fordi vi skulle signere denne avtalen, forteller hun i episoden.

– Det er utestående regninger som vi, men nå jeg, må stå for som følge av at folk ikke har fått betalt det de skal.

Hun sier at hun nå vil gjøre sitt ytterste for å tilbakebetale alt det de skylder.

Fetisha sier om forholdet til Sophie Elise at de ikke er uvenner i den forstand at de krangler. Gjest i torsdagens episode, TikTok-profilen Anine Olsen, er tydelig i sin sak.

– Du kan fucke med meg, men du fucker ikke med vennene mine. Hun er eksen din liksom. Den giftige eksen din, sier hun i samtale med Fetisha.

God kveld Norge har forsøkt å få en kommentar fra Sophie Elise Isachsen og Fetisha Williams torsdag formiddag. De har foreløpig ikke besvart våre henvendelser.

Sto sammen gjennom stormen

I mars ble podkasten «Sophie & Fetisha» relansert etter bruddet med NRK. Nå er eventyret over, og podkasten har endret navn til «Fetisha +1».

Fetisha og Sophie Elise har vært nære venninner i en årrekke, og de har stått sammen gjennom flere opp- og nedturer.

I vår endte podkast-duoen samarbeidet med NRK.

Det stormet rundt Isachsen og NRK-samarbeidet helt siden influenseren publiserte et bilde av seg selv og en annen influenser på Instagram. På bildet holdt venninnen opp en liten pose med hvitt pulver. Kringkastingsrådet mottok over 4000 klager.