- Han vil slå deg igjen

Oprah advarer Rihanna om å gå tilbake til sin voldelige kjæreste.

oprah
oprah

USAs talkshowdronning tok sterke ord i bruk da hun på programmet sitt sist helg tok opp saken med Chris Brown og Rihanna. Denne uken vil hun vie et eget program til å diskutere vold i hjemmet, ifølge US Magazine dedikert «alle Rihanna'ene i verden».

- Slår en mann deg én gang, vil han slå deg igjen. Han vil slå deg igjen, sa Oprah og stirret rett inn i kamera. I stedet anbefalte hun Rihanna og Chris Brown å gi det tid, få seg rådgivning, passe på seg selv og ta tid til å heles.

Dårlig forbilde

Nå bekymrer flere bransjefolk seg for at Rihanna blir et dårlig forbilde for unge fans. I USA Today advarte musikkjournalist Margeaux Watson i Entertainment Weekly om hva som kunne skje når Rihanna tar tilbake sin voldelige kjæreste:

- Hun skal være en rollemodell, og dette er ikke rollemodelloppførsel. Det går imot alt hva unge jenter oppdras til å gjøre og tro på. Jeg ville ha tenkt om igjen på om hun er en bra talsperson for mitt varemerke.

Rihanna har en rekke sponsoravtaler med blant annet Cover Girl og Nike, men de kan nå være i fare. Chris Brown har allerede merket hvordan sponsorer og firmaer trekker seg fra avtalene de har inngått med ham, etter at han ifølge politiet skal ha mishandlet Rihanna. (©NTB)

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 22.40
Reprise på TV2 Zebra søndag kl. 21.35

Mer innhold fra TV 2