Ellen Arnstads mann døde brått: – Nå er det tomt

GOD KVELD NORGE (TV 2): Det deler hun selv på Facebook.

I SORG: Ellen Arnstad er i sorg etter mannens bortgang. Foto: NTB
I SORG: Ellen Arnstad er i sorg etter mannens bortgang. Foto: NTB

I et Facebook-innlegg avslører Ellen Arnstad (57) at hennes mann, Stein Støa, døde brått natt til søndag.

– Min elskede mann gjennom 35 år døde brått fra meg og barna natt til søndag. Stein utrettet mye i sitt liv gjennom en lang yrkeskarriere innenfor humanitært arbeid, skriver Arnstad i innlegget.

Hun forteller videre at mannen fikk oppleve hele verden og var bosatt i utlandet med viktige humanitære prosjekter i flere faser av livet.

– Sammen fylte vi også minnebanken med fantastiske reiser og opplevelser.

– Vi sto sammen i gode og vonde dager. Nå er det tomt. Du har reist ut på din siste reise. Og er hos Joachim nå, avslutter hun innlegget med.

Under innlegget renner det inn kondolanser fra flere kjente profiler som Kathrine Sørland, Katrine Moholt, Trude Drevland og Marcel Leliënhof.

God kveld Norge har forsøkt å få en kommentar fra Arnstad, foreløpig uten å lykkes.

Mistet sønnen

Nyheten kommer tre år etter at ekteparets sønn, Joachim (26) døde. Også dette annonserte Arnstad først på egen Facebook-profil:

– Da la vår elskede sønn, Joachim, ut på sin siste reise i natt. Det ble et annerledes liv. Du var tapper til det siste, men sykdommen gjorde at kroppen din ikke maktet mer, skrev hun.

Arnstad var sjefredaktør i Se og Hør fra 2012 til 2017 og konsernleder i Aller Media. Hun sluttet i 2017 for å være mest mulig sammen med Joachim.

Rammet av korona

Arnstads sønn gikk fra å være en frisk femåring til å gradvis bli multihandikappet.

Da han var syv år kom beskjeden om at han hadde en genetisk sykdom, som ville gjøre at sansene hans gradvis ville svekkes og gjøre han multihandikappet.

I begynnelsen av mai 2020 meldte Arnstad at sønnen var blitt rammet av korona.

Kort tid senere gikk han bort.