Durek Verrett starter band med norsk barnestjerne

GOD KVELD NORGE (TV 2): Durek Verrett får med seg «Benny», fra «Olsenbanden Jr».

ARTIST: Durek Verrett har startet boyband. Foto: Terje Bendiksby
ARTIST: Durek Verrett har startet boyband. Foto: Terje Bendiksby

Sammen med skuespillerne Lars Berteig Andersen (34) og Bjørn Alexander (33) har Durek Verrett startet bandet «The Jacketeers».

«The Jacketeers» slapp natt til fredag låten «Afterski i queill»

Andersen er tidligere barnestjerne etter å ha spilt «Benny»fra «Olsenbanden jr.» Alexander er kjent som programleder for NRK Super, og spilt i flere filmer og serier internasjonalt.

VG omtalte saken først.

Bandets manager, Simon Eriksen Valvik, sier til God kveld Norge at de har mer å komme med, om Norge liker det de hører.

– Gutta har først og fremst laget en morsom låt, som de har gledet seg veldig til å få ut til folket. Så gjenstår det å se om Norge er klar for dette. I så tilfelle er det mer der det kommer fra, sier han.

Stikk til Se og Hør

I låten synger de «Opp på fjellet med et smell, få på afterski i queill. Opp på bordet, dans og sprell. Shot og ski og mega-gjeld.»

I verset til sjamanen kommer han med et lite stikk til ukebladet Se og Hør. «Dancing just like i dont care, take a pic for Se og hør.»

Ikke første gang

Sjamanen er ikke et ukjent ansikt når det kommer til å utgi musikk. I fjor kom han ut med techno-låten «My House». Han har også et album, som han ga ut for hele ni år siden, i 2014. Plata heter «KENJIBE».

«Afterski i queill» blir derimot hans første utgivelse hvor han synger på både norsk og engelsk.

Ble til i Beverly Hills

Bandet skal ha blitt til da de tre bandmedlemmene møttes i en klesbutikk i Beverly Hills. I butikken skal de ha blitt stoppet og fått komplimenter av en av de ansatte. Shamanen skal ha spøkt at trioen het «The Jacketeers», skrives det i en pressemelding til VG.

– Vi var på et kjøpesenter for å finne et antrekk til en Oscar-fest. Alle tre av oss prøvde den samme grelle, blomstrete dressjakken, som tilfeldigvis var på tilbud. Vi bestemte oss raskt for å kjøre lik stil med jakke, skjorte, bukse og sko, forteller Verret.