Drew Barrymore snur etter kritikken

Talkshow-verten annonserer at «The Drew Barrymore Show» ikke returnerer før streiken er over etter kraftig kritikk fra publikum.

PAUSE: Drew Barrymore setter innspillingen av talkshowet sitt på pause frem til streiken er over. Foto: REUTERS/Andrew Kelly/File Photo
PAUSE: Drew Barrymore setter innspillingen av talkshowet sitt på pause frem til streiken er over. Foto: REUTERS/Andrew Kelly/File Photo

Forrige uke valgte skuespilleren og talkshow-verten Drew Barrymore å gjenoppta innspillingen av talkshowet sitt, til tross for den pågående Hollywood-streiken.

Kritikken haglet mot Barrymore. Hun ble blant annet droppet som vert for årets National Book Awards, ofte referert til som «forlagsverdens Oscar».

Kort tid etter postet hun en video på sin egen Instagram-konto hvor hun beklaget til alle hun såret.

Hun valgte imidlertid å ikke stoppe innspillingen.

Nå ser det derimot ut til at talkshowverten har valgt å lytte til kritikken.

Beklager igjen

– Jeg har lyttet til alle sammen, og jeg har tatt valget om å sette showets premiere på pause til streiken er over, skriver Barrymore i nytt Instagram-innlegg søndag ettermiddag.

Videre ønsker hun igjen å beklage til alle hun har såret, og legger til en unnskyldning til hele teamet som står bak showet.

– Vi prøvde virkelig å finne veien videre, og jeg håper virkelig på en løsning for hele bransjen veldig snart.

Langvarig streik

Den mye omtalte Hollywood-streiken har snart pågått i fem måneder. Det etter at 11.500 manusforfattere i den amerikanske underholdningsbransjen gikk ut i streik natt til 1. mai.

Årsaken bak er at manusforfattere krever mer lønn for å holde tritt med prisveksten, samt en beskyttelse mot konsekvensene av økt bruk av kunstig intelligens (KI).

Streiken har dermed satt en stopper for flere små og store satsinger i Hollywood.